Setmana tranquil·la de llançaments discogràfics i on destaca el nou treball de Mishima “L’aigua clara”, així com “Ritual” de Dorian o “Et porto escrit” de Maria Jacobs. També tenim nous treballs de Sabor de Gràcia en directe, Strombers, Jorge Drexler, Fontaines D.C. o Mireia.

Pel que fa a les novetats musicals, tenim més moviment amb propostes de Shakira amb Rauw Alejandro, així com Flashy Ice Cream, Roserona, Henrio, The Chainsmokers, Ed Sheeran amb Lil Baby, Alvaro Soler amb Topic, The Kid Laroi, George Ezra, Florence and the Machine, Alesso amb Zara Larsson, PinkPantheress amb Willow, The Kooks, Editors, Aiala, Red Pèrill, Ladilla Russa amb Albert Pla, Mama Dousha, Marc Parrot, Marc Vi amb Yung Rajola, Maria Jaume amb Núria Graham, Sabana o Minova.

- Publicitat -

Totes elles i algunes més les trobareu a la nostra llista de novetats de Spotify.