Et porto escrit“, és el seu nou treball discogràfic de Maria Jacobs, que compta amb onze temes on podem trobar des del gènere funk, passant per balades fins a rock o electrònic.

Per a aquest disc l’autora, no ha volgut encasellar-se en cap estil en concret, i s’ha deixat guiar pel que cada cançó li demanava.

A “Et porto escrit”, Maria Jacobs ens parla de diverses temàtiques, des de l’enamorament, al desamor, però també passa per temàtiques de caràcter més social com és el rol de la dona (a la cançó “Caminar ràpid”) i el self-love, parlant molt de la salut mental (a la cançó “Algú per estimar”).

- Publicitat -

Podem descobrir dues col·laboracions amb dos cantants, Kelly Isaiah (del grup Koers) i Dave Zulueta en dos temes, on les seves veus i la sincronia fan que les cançons arribin encara més al cor.

Aquest disc, diu l’autora, que va molt més enllà de la música. Per a ella, compondre’l ha significat un abans i un després a la seva vida, ja que gràcies a aquest disc s’ha descobert a ella mateixa en molts aspectes i també ha desenvolupat una arma que li dóna veu per a lluitar les desigualtats i a poc a poc provocar un canvi a través de la música.