Florence and the Machine ha llançat aquest 20 d’abril el senzill titulat ‘Free‘. Aquest tema, juntament amb els tres anteriors publicats aquest any, formarà part del seu proper àlbum, Dance Fever, que estarà disponible el 13 de maig tant en plataformes digitals com en físic.

El senzill ve acompanyat d’un videoclip que representa molt bé la lletra de la cançó. Podem veure la mateixa líder del grup, Florence Welch, ballant desinhibidament. I precisament d’això parla ‘Free’; de l’opressió dels seus propis pensaments i sentiments, de la qual es pot alliberar gràcies a la música. I, de fet, aquesta sensació es transmet als oients amb el rítmic beat que serveix de base al tema. 

- Publicitat -

El vídeo segueix la mateixa línia estètica dels tres anteriors, que també acompanyen les tres cançons ja publicades. La diferència, però, és que al final s’hi ha afegit un missatge de suport al poble ucraïnès, ja que va ser rodat a Kíiv el novembre de l’any passat amb artistes i directors ucraïnesos: “dedicat a l’esperit, creativitat i perseverança dels nostres valents amics ucraïnesos”.

El tracklist de l’àlbum, ja desvetllat, compta amb 14 temes. Si tots segueixen l’estil dels ja llançats, no hi haurà dubte que l’estil musical de Florence and the Machine seguirà pel camí pop indie que tant caracteritza la banda. Tot i això, de segur que la barreja d’estils hi serà present, ja que a “Heaven is Here”, per exemple, hi podem veure una aproximació al gòspel.

La banda té programada una gira que passarà tant pels Estats Units com per Europa, on els fans podran gaudir del cinquè àlbum d’estudi de l’agrupació britànica. L’únic concert confirmat a Espanya tindrà lloc a Madrid durant el Mad Cool Festival, el 9 de juliol.