Sabana publica “L’ara i l’aquí“, el segon avançament del seu tercer àlbum d’estudi “La Perspectiva” que sortirà a la llum abans de l’estiu. Amb un videoclip de Lluc Mestre, Sabana ens parla del destí i de la forma com les persones l’afrontem. El nostre camí ja està traçat, i no podem fer res més que acceptar-lo i entendre la nostra incapacitat per lluitar-hi en contra, com un corrent d’aigua impossible d’aturar.

“Ara i aquí puc veure-ho clar. I sé que és estrany i que costa d’assumir, però tots els intents han fracassat i l’aigua ha acabat fugint d’entre els dits. Suposo que el destí era així. I sé que fa mal, però al final serà normal.” ens diu Sabana en aquesta cançó tan colpidora.

El grup granollerí segueix explorant el seu pop de tardor, aquest cop escoltant més a The Beatles, Wilco i Els Pets, i decideix prendre un camí contrari a la tendència general del pop català, on es deixen de banda recursos digitals i es dóna més importància a les guitarres i a les veus, tot buscant un so càlid, analògic i fidel a la realitat. El grup del Vallès tornarà a l’escenari amb un concert presentació que anunciaran molt aviat.

- Publicitat -

Sabana acumula més de 60.000 reproduccions amb el seu darrer disc Ja no m’hi encanto, i han passat per grans festivals i escenaris de Catalunya, compartint cartell amb grans artistes del panorama català i espanyol com Amaia, Núria Graham o Meritxell Neddermann.