Foto: Cesc Hernández

La Roser Canet, coneguda amb el seu nom artístic Roserona, ha presentat el seu tercer senzill en solitari ‘què faig amb tu’. L’artista de Cardedeu feia des de novembre que no publicava música nova, des d'”Oda a la Terrassa”, però l’espera ha valgut la pena.

“Què faig amb tu” ens narra d’una història de desamor i com la viu la protagonista d’aquesta. En Daniel Mallorquín i la mateixa Roserona ens mostren aquesta història en un videoclip dirigit per en Miki Lloret, qui també ha col·laborat en la lletra d’un senzill en el qual la melancolia és el tema principal.

Durant aquests mesos entre l’última cançó i la que ha tret avui, la Roserona també havia col·laborat en l’EP de Viena, en el tema “El Bany”, i en el senzill “Punt i Final” d’Iglú, estrenat a principis d’aquest mes.

- Publicitat -

De la Roserona en podrem gaudir en directe d’aquí ben poc. El 7 de maig estarà amb la Moli, en Pau Roget i en Miquel a l’EART-Experimentem amb l’ART. Les entrades per anar a veure’ls ja estan disponibles.