Vienna acaben de presentar “Després d’un temps de bona relació, un dia vaig anar a sa casa” el seu nou EP, on col·laboren amb artistes de la talla de l’Adrià Salas de La Pegatina, Maluks o la roserona.

Aquest nou EP conté 4 cançons amb tres col·laboracions que delimiten, alhora que eixamplen, l’univers narratiu, líric i, per descomptat, musical de Vienna. L’EP sencer explica la història d’una parella d’enamorats, des del primer moment, amb un impuls més físic i desconcertant, passant per instants de viatges, festes, detalls que van enamorant-los mentre sona alguna banda sonora, fins a arribar a la construcció total d’un lloc bonic on estimar-se i anar passant la vida.

El disc està compost des d’una triple òptica. La narrativa i lírica, en la qual detalla la història amb referents literaris com el mateix títol de l’EP, que és un fragment de Tragèdia de Caldesa de Joan Roís de Corella – autor medieval valencià que va posar en circulació el terme de valenciana prosa -, i el títol de les cançons que són relats de l’autor nord-americà Raymond Carver; i, d’una altra banda, el poema que s’inclou en el llibret físic del disc, de Federico García Lorca, el qual conté una dedicatòria molt especial.

- Publicitat -

L’òptica musical es distancia de les produccions fetes fins avui pel grup, però sempre mantenint una fidelitat a les harmonies pop que caracteritzen Vienna des dels seus inicis. I, per últim, l’òptica visual, dirigida per Raúl Figueroa, qui ajuda a aglutinar tots els elements dins d’una representació teatral dels esdeveniments que s’expliquen i els fets que es narren a les cançons. Tot plegat, ofereix una composició reduïda, però justa, d’amor i les seves fases.