Vienna va publicar el passat mes de març el seu tercer treball discogràfic: ‘Després d’un temps de bona relació, un dia vaig anar a sa casa’, un EP amb col·laboracions potents com la de l’Adrià Salas de La Pegatina, i que explica la història d’una parella d’enamorats, des del primer moment, amb un impuls més físic i desconcertant, passant per instants de viatges, festes, detalls que van enamorant-los mentre sona alguna banda sonora, fins a arribar a la construcció total d’un lloc bonic on estimar-se i anar passant la vida.

Després de l’èxit rotund d’aquest EP, el grup presenta ‘Eixir d’aquí’ (16 setembre), una invitació a viure la vida. Els alacantins compten aquesta vegada amb, ni més ni menys, que Auxili! En aquest senzill inciten a deixar de banda els conflictes quotidians per treure el màxim profit a allò que et pot brindar la vida, com ara la contemplació d’un paisatge natural, o una festa en bona companyia.

El tema és un avançament del seu nou LP que sortirà a la llum al 2023, una cançó on no falten les melodies pop que caracteritzen el grup, però ara, Vienna s’atreveix a incloure ritmes d’inspiració llatina, guitarres potents que recorden a l’indie més festiu, i fins i tot, el singular reggae que aporten els valencians Auxili, qui amb el seu particular estil, contribueixen a submergir l’oient en un estat anímic de màxima vitalitat i il·lusió davant el futur.

- Publicitat -