La novetat més destacada de la setmana és “Motomami” el nou disc de la catalana Rosalía, que ja és una realitat després d’uns últims mesos on la cantant ha anat creant molta expectació fins que el disc ja ha arribat al mercat.

La setmana també ens deixa el nou disc de Charli XCX, un EP de Gayle, una edició 30 anys del “Main offender” de Keith Richards, el disc de Pete Doherty “Fantasy life of poetry & crime”, el desè treball de Cypress Hill o un disc de remixos de Boney M.

A casa nostra publiquen disc: Intana, Vienna, Nerea Bassart Trio, Blaumut, Bredda,

- Publicitat -
I com cada setmana al nostre Spotify trobaràs la llista de reproducció amb les novetats musicals que ens deixen els darrers dies, amb protagonistes com: Simple Plan, Muse, Joel Corry, Mabel, Arcade Fire, Weezer, Tones and I, Normani, Machine Gun Kelly, Michael Bublé, Tom Grennan o Boywithuke.

A casa nostra no ens quedem curts i trobem: Koers, Segonamà, Auxili, Gemma Humet, Oxigen,