Muse anuncien el llançament de “Will of the People” un nou disc que arribarà el 26 d’agost i que segons la banda.

Sobre aquest nou disc, la banda britànica explica que el disc tracta qüestions com la pandèmia, la nova guerra que es viu al continent, protestes i disturbis, un intent de sublevació, el creixent autoritarisme, incendis forestals o la desestabilització de l’ordre mundial, són algunes de les temàtiques del nou treball.

El grup explica que aquest disc és un viatge personal per totes aquestes pors que ens estan amenaçant darrerament i la preparació per tot el què està per venir.

- Publicitat -

Després de l’estrena de ‘Won’t Stand Down’, els britànics comparteixen ara ‘Compliance’, on exposen la preocupació que els produeix imaginar cap a on es dirigeix la humanitat amb tot el què està passant.

Tracklist

01 Will of the People
02 Compliance
03 Liberation
04 Won’t Stand Down
05 Ghosts (How Can I Move On)
06 You Make Me Feel Like It’s Halloween
07 Kill or Be Killed
08 Verona
09 Euphoria
10 We Are Fucking Fucked