Presons” és el segon disc de Nerea Bassart Trio, un grup de funk/soul amb influències pop i urbanes. El grup va fer la seva primera publicació discogràfica, “Soroll” (Discmedi, 2020), just l’instant abans de la pandèmia.

Al disc “Presons” hab comptat amb col·laboracions molt especials, en Pemi Rovirosa, en Jordi Mena i l’Agnès Algueró són alguns dels artistes que han passat per l’estudi.

El format a trio (veu/bateria, guitarra i baix) s’atreveix ara a incorporar un sintetitzador, sense perdre el format a 3. L’estil dinàmic és el segell del nou directe, amb canvis d’instruments i col·laboradors. Un format que s’adapta ràpid a qualsevol espai, però mantenint un so complex i orgànic.

- Publicitat -

La banda explica que amb aquest nou disc hem fet un pas endavant. Les cançons, la sonoritat, la producció…tot s’ha cuidat al detall. “Presons” és un disc atrevit i amb el que gaudirem molt als escenaris.