Flashy Ice Cream, dels primers en començar a fer-se un nom fent trap en català, i amb una proposta que barreja el trap, dancehall i el rap amb un estil molt personal i fresc, ja ha enamorat a milers de joves catalans. El Pol Giancana i l’Sneaky Flex ja s’han convertit en referents de la música urbana a Catalunya i fins i tot han guanyat el Premi com a Millor Disc d’Urbana per la crítica dels Premis Enderrock 2020 amb el seu segon àlbum ‘Don Gelato’.

Acaben de presentar ‘HANGOVER’, la tercera referència del grup on es pot veure l’evolució de la banda en tots els aspectes, tant en l’àmbit musical com visual. Flashy s’ha agrupat amb els millors productors del panorama estatal, molta experimentació amb ritmes i lletres i col·laboracions de luxe com amb el Swit Eme i el Senyor Oca. Un disc que representa la sensació de viure al Dia de la Marmota, on cada matí et lleves amb mal de cap i la boca seca. 15 cançons que parlen de la seva vida a cavall entre Sabadell i Londres, i que finalment, és un ‘HANGOVER’ constant.

Ara arriba ‘Sant Hilari’, el tema que tanca aquest àlbum i que s’enllaça amb la frase de la cançó anterior que diu: “vaya ressaca, vaya temazo ahir”. Aquest senzill transmet les bones vibres de l’estiu, de la festa, de l’amor, i sobretot, de celebrar la vida amb la gent que estimes. És la cançó que arriba més tard, amb un missatge alegre i esperançador que ens fa sortir de la ressaca de ‘HANGOVER’ per tornar a veure la llum i celebrar el bon temps i la fi de la pandèmia.

- Publicitat -