Ja s’ha estrenat ‘Te Felicito’, el nou senzill de Shakira en col·laboració amb Rauw Alejandro. La cantant colombiana no publicava cap cançó des de l’any passat, i ara ha tornat acompanyada del porto-riqueny més popular del moment.

El tema, que podríem considerar una barreja entre pop house i reggaeton, parla del desamor i la infidelitat. Com no podia ser d’una altra manera, també ens han regalat un videoclip, que lliga molt amb l’estil musical de la cançó. Podem veure Shakira “muntant” Rauw Alejandro com si fos un robot i, en altres moments, a tots dos ballant amb moviments automatitzats. Totes aquestes escenes, envoltades de llums de neó. En algun moment, inclús, la veu dels cantants també es torna, fins a cert punt, robòtica.

- Publicitat -

En conjunt, una combinació molt encertada que ha donat forma a un tema amb ritme, però sense arribar a ser cansat. Tant Shakira com Rauw Alejandro mantenen la seva essència pròpia, creant una unió molt interessant.