Mishima presenta el seu novè àlbum “L’aigua clara” cinc anys després de l’últim, “Ara i res”. Aquest ha estat editat amb el segell propi The Rest Is Silence. En l’entrevista El passat octubre vam poder conversar amb en David Carabén. Ell ja ens avançava que aquest disc sortiria a la llum durant la primera i així ha estat.  

La banda barcelonina ja havia comentat que el treball és un cant a la vida. De fet, el resum del treball és el vers: “Una altra cançó d’amor d’algú que mai n’ha sabut treure l’aigua clara”, del primer tema, “El gran lladre”. Mishima també aprofundeix en una proposta en la qual tracta la profunditat literària i la contundència sonora. Segons en David Carabén va comentar a Europapress, el disc és una peça fonamental en la trajectòria del grup, ja que plasma la seva evolució com a compositor i incorpora noves perspectives.

El passat 1 d’abril ja ens havien avançat el tema “Un lloc que recordi” i el 13 del mateix mes va ser el torn de “Cotó”. Ambdues cançons van tenir una molt bona rebuda. El disc el completen nou cançons més com “Sé que ets tu”, “El llibre de l’amor” o “Vapor”.

- Publicitat -

Demà mateix estaran en directe al Sant Jordi Musical de la Damm i començaran la gira el 6 de maig  a l’Auditori de Girona. També podrem gaudir d’ells al Cruïlla XXS, al Vida Festival o al Mobofest de Mallorca, entre d’altres.