El festival Fanàtik de música en català tindrà lloc els dies 7 i 8 d’octubre a la Sala Salamandra de l’Hospitalet De Llobregat. Aquesta nova cita musical comptarà amb artistes catalans tant de primera línia com emergents.

Mishima, Anna Andreu, Guineu i Júlia Blum estaran en la primera jornada (divendres 7) centrada en l’estil pop-rock / indie, mentre que en la segona jornada (dissabte 8) actuaran diversos artistes de músiques urbanes, rap i hip-hop en català com Flashy Ice Cream, P.A.W.N. Gang, Julieta, Lauren Nine i Jazzwoman.

Tenint en compte els valors d’aquest nou esdeveniment, s’ha procurat donar cabuda tant a propostes musicals consolidades com al talent emergent local, garantint la presència destacada d’artistes femenines, i així mateix oferir preus ajustats per tal d’incentivar l’assistència de públic jove (21€ per l’entrada d’un dia i 38€ per als dos). L’objectiu del festival és potenciar el teixit musical de Catalunya amb una programació artística de qualitat i on la llengua catalana és fil conductor entre la gran varietat d’estils musicals i influències generacionals.

- Publicitat -

Els promotors del festival incideixen en destacar l’avantguarda de l’Hospitalet com a punt generador de nous talents de la música urbana i el paper de la sala Salamandra en la seva lluita per ser un espai segur per a totes les persones assistents. La sala està sempre atenta a tot el que passa a la societat i, en aquest sentit, respecte a la preocupació sobre les punxades a sales i festivals, han habilitat un punt lila dins l’espai, a banda d’altres iniciatives.

Entrades a la venda a blancoynegromusic.com