La Paula Valls va tenir anorèxia durant una temporada i ara ha tornat amb un nou disc anomenat “Començar de nou” que és com un nou punt de partida en una artista que va començar de molt jove amb el disc “Black and white” editat el 2016. Posteriorment arribaria “I Am” el 2018.

Ara 5 anys després fa un nou pas a la seva carrera i es despulla emocionalment i ens explica tot el que ha viscut amb la seva malaltia. A més ho explica en català, després de dos discs on l’anglès era el gran protagonista.

Unes cançons delicades, dividides en dos discs que expliquen el procés que ha viscut. Ens explica que quan ha cantat les noves cançons en alguns moments tremola i tot i que és molt bèstia tornar a reviure tot allò, però és guai recuperar-ho des de la tranquil·litat d’estar bé. També ens ha explicat que s’està cuidant molt.

- Publicitat -

Després de presentar-lo a Vic, ara ens ha explicat que té varis concerts, un d’ells a Vilafranca del Penedès, un lloc on sempre l’han cuidat molt.