‘Començar de nou’ és el segon single avançament del nou disc de la Paula Valls, que veurà la llum a finals d’octubre. El primer avançament va ser És Estrany que es va publicar a principis d’estiu i unes setmanes més tard es va publicar un remix de la mateixa cançó produït per l’IK Miranda.

Aquest segon senzill Començar de nou és una de les primeres cançons que Paula Valls va gravar després d’un llarg silenci. Amb una producció lluminosa que contrasta amb una veu crua i desganada, la lletra retrata la recuperació de la malaltia i el retorn als escenaris de l’artista. Tot i la duresa de les estrofes i el missatge, la llum és en l’acceptació d’allò viscut, un primer pas per poder-ho superar. Començar de nou és un dels motors que han dut a l’artista a compartir la seva història al complet.

El proper 14 de setembre hi haurà la primera actuació en directe presentant aquest nou treball dins el MMVV. El concert serà al teatre Atlàntida de Vic a les 22:45.

- Publicitat -