El proper 23 de març, a la sala Luz de Gas de Barcelona, i dins del festival Barnasants, comença la gira de presentació del disc Començar de nou de Paula Valls. Després d’uns quants anys de silenci, la Paula va publicar noves cançons, la primera carta de presentació va ser “És estrany” que ja mostrava la línia que seguirien les seves noves composicions, per primera vegada, en català.

El disc explica com va viure alguns moments del trastorn de conducta alimentària que la va tenir hospitalitzada durant un any i com va viure aquells dies. A aquesta malaltia que va patir li va posar el nom de Filomena, una de les cançons que formen aquest disc.

Amb el disc Començar de nou, la Paula tanca el dol i obre una porta que la fa sentir lliure. Explora noves sonoritats i fa un disc per primera vegada en català. Avui, a pocs dies de l’inici de la gira, es presenta la cançó inèdita “Disculpa”. És una cançó que es va enregistrar amb la resta del disc, però que van decidir guardar. Ara veurà la llum.

- Publicitat -