Acabem el mes d’octubre amb un bon reguitzell de novetats interessants per escoltar durant aquest cap de setmana. D’una banda la nova gravació que ha fet Taylor Swift del seu disc “1989” on s’inclouen algunes noves produccions per fer encara més gran el projecte. A nivell internacional també publiquen disc James Blunt, King Gizzard & The Lizard Wizard o Sigrid, en forma de EP.

La resta de novetats són:

Rema – Ravage
The Kills – God games
Nirvana In utero – 30th anniversary edition
Simple Minds New gold dream – Live from Paisley Abbey
DJ Shadow – Action adventure
Laura Pausini – Almas paralelas
OMD – Bauhaus staircase
Black Pumas – Chronicles of a diamond
Duran Duran – Danse macabre
Prince – Diamonds and pearls – Super deluxe edition

- Publicitat -

A casa nostra tampoc ens quedem curts i Paula Valls arriba amb “Començar de nou”, mentre que Nil Moliner edita “Lugar paraíso”. El desè disc de Sidonie és “Marc, Axel y Jes”. Rokyo presenta el seu EP “Flors i violes”, mentre que miquel ens torna a deixar sense paraules amb “ny”. Yung Rajola ha estrenat “Peter Pan” i la setmana també ens ha portat el debut de Malson atmosfèric amb “Papallones”.