Malson Atmosfèric s’ha estrenat amb el seu primer disc d’estudi ‘Papallones’ (Matz Records, 2023). Una proposta on la banda gironina-lleidatana incorpora 13 cançons que passen per estils ben diferents: des de l’electrònica passant pel rock, però també per ritmes més tranquils i d’altres més festius.

Pel que fa a les col·laboracions, el disc ‘Papallones’ de Malson Atmosfèric s’acompanya amb Guillem Solé (cantant de Buhos), Gerard Aledo, Cesk Freixas o Marsal Ventura, entre d’altres. En total són set les col·laboracions que formulen el seu disc debut.

I pel que fa a la part més tècnica, la gran part de les cançons han anat a càrrec de la producció d’Omar Ferreté a Fatlab Studio, però en alguna ocasió també han comptat amb Marc Piña, Gerard Garriga, Eduard Dueñas o Manel Vizacaino entre altres. L’artista i cantant Oriol de Ramon (membre de The Tyets) també participa en la producció d’una de les darreres propostes del disc: “Fins les tantes”.

- Publicitat -

El disc que es va publicar divendres passat, ja compta amb una bona rebuda a les plataformes. La gran majoria de les cançons superen ja 20.000 reproduccions només a Spotify.