Aquest divendres ha arribat “Peter Pan” el segon disc de Yung Rajola en 10 cançons que retraten cadascuna a la seva manera, i sense massa acritud, el món, la vida i l’entorn del seu autor. I ho fa d’un punt de vista més optimista i positiu que amb el seu disc anterior titulat, molt encertadament, Cor trencat.

Amor, amistats, anhels, frustració, resignació, alegria, eufòria, tristesa… En poques paraules, arribar a la trentena i desmitificar-la. La vida mai és com te la imaginaves deu anys enrere… Però amb el pas dels anys, un se n’adona que el més important és quela vida, és.

La producció de “Peter Pan” és d’en Pep Saula, un dels talents lleidatans més en forma del moment.

- Publicitat -

Vam quedar amb en Yung Rajola per conèixer més detalls del disc, de les cançons, de què volia transmetre, dels concerts que oferirà i de la seva vida.