Començar de nou, (Satélite K 2023 ), tercer projecte de Paula Valls i el primer en català, surt a la llum després d’una temporada lluny dels escenaris, com un punt i a part, però posant en valor tot allò viscut. Un retrat de la Paula Valls d’avui, ni més segura ni més definitiva, simplement més tranquil·la.

Les lletres, encriptades per la poesia de l’autora, parlen d’experiències molt íntimes. L’exercici és el de despullar-se, convivint amb els complexos i tot el que forma part de l’experiència humana. La por, l’apatia, l’amor propi, la incertesa, la ràbia… l’honestedat no sempre és agradable i el disc acull cada pensament sense filtrar-lo.

Començar de nou (Satélite K 2023) és el projecte per celebrar les imperfeccions i denunciar una societat que no es permet defallir mai.

- Publicitat -