Aquest divendres 12 de gener de 2024 a les 20:30 h a La [2] de L’Apolo, EMPREMTA SOLIDÀRIA donarà el tret de sortida de la tercera edició de Festival Empremtes.

Paula Valls, Magalí Sare, Classe B i Xavi Fornaguera s’afegeixen al cartell anunciant inicialment format per Júlia Blum, Kuu, Grabu, Roger Padrós, Raquel Lúa, Ferran Exceso i tots ells interpretaran dos temes propis.

EMPREMTA SOLIDÀRIA és en col·laboració entre Casa Terra i el Festival Empremtes organitzat per La Última Milla Producciones i Faro Music. Tots els beneficis d’aquest concert solidari anirà destinat a la feina imprescindible de l’activista nepalesa Indira Ranamagar i la seva organització Prisoners Assistance Nepal, que lluita per acabar amb la presència de nens i nenes innocents a les presons de Nepal i del món.

- Publicitat -

Per a fer un concert accessible a tothom, destaca la presència d’una intèrpret de llenguatge de signes que anirà acompanyant totes les cançons presents.

Les entrades ja es poden adquirir per 10 € al web d’Empremtes.

El festival estarà repartit en sales barcelonines com Apolo, la Sala (2) de l’Apolo), Razzmatazz, Luz de Gas, New Fizz, Casino de l’Aliança i la sala Wolf.

Al llarg d’aquests quatre mesos, hi actuaran noms de la talla de Marwán (19 de gener), Sofía Ellar (27 de gener), Blaumut tancant la seva gira Blaumut 10 (1 de febrer), Mazoni (24 de febrer) amb el seu darrer concert abans de la seva aturada indefinida. Així mateix, també formen part del cartell noms com Marina Rosell (5 abril), Izaro (9 de febrer), La Bien Querida (10 de febrer), Manu Guix & The Veterans (1 de març), Las Migas que presentaran el seu nou treball (5 d’abril), Roger Mas (13 d’abril), Antílopez (23 de febrer) o Funambulista (19 d’abri), entre altres.