Paula Valls, amb qui vam poder conversar fa uns dies a les “Entrevistes des del confinament”, i Joan Solana, conegut pel seu projecte electro-visual-pop Jolly Damper, versionen el clàssic de David Bowie. Una versió handmade de ‘Life On Mars?’ en ple confinament per creure en la força música de la música mentre preparen una cançó que es presentarà l’estiu.

La gravació s’ha fet durant el confinament i a dues bandes: de Manlleu, on Paula Valls ha gravat la veu, al Penedès, on Jolly Damper, juntament amb el seu germà Víctor Solana –que és qui ha gravat la bateria–, ha posat els teclats i els sintetitzadors.

Estar confinats no és sinònim d’una producció audiovisual de baixa qualitat. En aquest cas, els autors del vídeo són: per una banda, el pare de Paula Valls, Xevi Valls, que és fotògraf, i per altra, Alba Barrera, que és la parella del Víctor, l’edició del videoclip ha anat a càrrec de Joan Hurtado.

- Publicitat -