Ebri Knight presenta La Cura, el seu nou senzill, compost i enregistrat íntegrament durant el confinament. En un context incert pels grups de música i la resta de professionals de la cultura, el grup de folk-rock ha volgut aportar el seu granet de sorra per reivindicar i fer valdre el paper de tota la gent que, sigui des de casa o des dels seus llocs de treball, estan posant l’interès general per damunt del propi, al contrari del que el liberalisme els havia ensenyat fins ara perquè, com diu la cançó, “la tendresa i la distància neixen allà on vulguis tu”.

La singularitat principal de La Cura dins la discografia del grup és que ha estat gravada des dels domicilis de cada membre del grup i a un ritme i velocitat de producció impossible d’imaginar en un context de normalitat a la indústria. “Necessitàvem cantar el que estem vivint i sabíem que per fer-ho hauríem de renunciar a molts mitjans que no tenim a casa” diu el cantant de la formació i autor Arnau Aymerich. Ara bé, el grup sí que ha pogut comptar amb l’ajuda i col·laboració de Mark Dasousa, productor del seu últim EP La Voz Dormida, que ha produït i mesclat la cançó des del seu estudi a La Marina Alta.

La cançó no és l’única producció feta amb els mitjans que els músics tenien a l’abast a casa seva, sinó que també s’han atrevit a gravar i realitzar un videoclip amb els mòbils com a càmeres i els menjadors de casa com a platós. Però al videoclip no tan sols hi apareixen els membres del grup, per reforçar el missatge de La Cura han volgut compartir-ne el protagonisme amb infermeres, metgesses, caixeres de supermercat, periodistes, treballadors de serveis de neteja, famílies amb criatures a casa i persones que cusen mascaretes de forma solidària.

- Publicitat -

La Cura també és especial per Ebri Knight perquè és la primera cançó en què han participat les dues noves incorporacions del grup: Alba Atcher a la flauta travessera i veus i Laia Anglada a la bateria.