Ebri Knight presenta ‘La Pacha’, tercer avançament de ‘Carrer’, el nou disc que la banda publicarà el proper 12 de març. Aquest single ve acompanyat d’un vídeo-líric.

‘Carrer’, cinquè disc d’estudi dels maresmencs, ha estat concebut, creat i enregistrat durant la pandèmia i produït juntament amb Mark Dasousa. Aquesta és la segona col·laboració amb el productor valencià després de l’EP ‘La Voz Dormida’, publicat el 2019.

El grup va començar a escriure ‘La Pacha’ el dia que a Bolívia hi va haver un cop d’estat contra el poble sobirà. És una cançó que encara la ràbia d’uns pobles sotmesos durant segles, però que a dia d’avui són exemple de resiliència i dignitat. És un cant a totes les lluites de l’Amèrica del Sud, un crit de germanor a la resistència aborigen i a la defensa de la terra i el món rural. Amb aquesta cançó posen en valor les comunitats que estimen la pacha mama i la respecten, en contraposició al capitalisme salvatge, que està fent del planeta un polvorí.

- Publicitat -

El vídeo-lyric de la cançó narra un relat del present que es barreja amb un esperit arrelat profundament a la història passada i a l’origen indígena de Sud-Amèrica. L’audiovisual, una vegada més, és obra del tàndem format per Hodo i Smoke Signals, que ja van formar equip per a la realització del vídeo-lyric ‘Vientos del Pueblo’ i que, actualment, ja frega els 1,8 milions de reproduccions.