Carrer és el cinquè disc d’estudi d’Ebri Knight, on la banda ha seguit explorant sonoritats i estils de la mà del productor del País Valencià Mark Dasousa per assolir el que és, sens dubte, el seu disc més divers fins a la data.

Carrer és un disc fruit del context que vivim i d’aquí en sorgeix el seu títol. El carrer descriu l’espai on desenvolupem la nostra vida, les nostres relacions i les nostres lluites quotidianes; l’espai que desitgem recuperar després dels mesos de confinament i limitació social i que darrerament s’ha convertit en un espai hostil.

Ebri Knight sovint han tractat la memòria i el passat a les seves cançons, però en aquest disc han elaborat unes lletres més directes, actuals i lligades a la realitat que ens envolta. Si en el seu darrer disc de llarga durada Guerrilla parlaven de paisatges, d’estacions, del dia i la nit, a Carrer el paisatge és una ciutat i una societat més fosca on els Ebris veuen créixer espurnes d’esperança.

- Publicitat -

Aquest és també el primer disc des de la incorporació de les noves membres de la banda, amb Laia Anglada a la bateria i Alba Atcher ala flauta, fet que ha quedat reflectit en la manera de treballar les cançons i en la seva sonoritat.

Carrer consolida la feina iniciada amb l’anterior EP i és el fruit d’un any de producció i treball meticulós d’aquestes noves cançons, que juguen amb l’estil folk d’Ebri Knight destil·lat al màxim.