Ebri Knight presenta ‘Supervivència’, quart i darrer single d’avançament del nou disc Carrer, que la banda publicarà el proper divendres 12 de març. Supervivència és una cançó insòlita, escrita i enregistrada conjuntament amb Ketekalles. Un crit desesperat de ràbia i resistència que identifica tota una generació marcada per les crisis i les promeses incomplertes d’una vida ideal. Emmig d’una crisi que se suma a la del 2008 i que ha acabat d’esquerdar els horitzons de la generació que va créixer durant els 90, Supervivència és una proclama per plantar cara al sistema.

El videoclip, rodat entre paisatges urbans, ens recorda que mentre sembla que tot estigui en flames, és necessari que les classes populars s’identifiquin amb l’esperança d’un sistema més just. Musicalment, Supervivència és una cançó trencadora en la discografia d’Ebri Knight. Entre el mestissatge més personal de Ketekalles i d’unes bases electròniques, hi apareix la poesia i el folk més viscerals d’Ebri Knight per acabar culminant en el batec d’una frustració que s’acaba transformant en proposta.

- Publicitat -