‘Carrer’ és el primer single d’avançament que dóna nom al nou disc d’Ebri Knight i que es publicarà durant el primer trimestre de 2021. La cançó sintetitza la idea del disc: parla d’aquest espai on hem viscut els millors aprenentatges de la vida. La cançó ens explica la intensitat amb la que el carrer ens ha impregnat de compromís amb tot allò que és col·lectiu. Ens parla de les llargues hores que vam passar en racons de la ciutat quan érem adolescents. Allà hi vam veure néixer els nostres somnis i hi vam tornar, més endavant, a lluitar per ells.

El videoclip de la cançó Carrer presenta, de manera alterna, dues històries sobre fons negre. La primera és la història d’un grup de joves que s’enfronten a un present incert, com va ser el nostre present el 2005, quan vam començar a tocar sense quasi ni saber-ne. La segona història és la d’un grup de música que avui encara vol vibrar al ritme de la música i el compromís: Ebri Knight.

Al carrer hem après a ser tribu, a cuidar-nos, a lluitar per allò que encara no està conquerit. Al carrer hi fem festa i lluita. Però sobretot, el carrer és el millor espai d’aprenentatge, el punt de trobada on totes i tots som iguals. En temps de restriccions socials, d’enyor i de distància, sortir al carrer és tan necessari com urgent.

- Publicitat -