Setmana prou tranquil·la pel que fa als llançaments discogràfics, on trobem el nou EP de Selena Gomez cantat en castellà “Revelación”, també el nou projecte de Nick Jonas “Spaceman” i “Carrer” dels Ebri Knight tanquen les principals novetats de la setmana, on també Myles Sanko i The Horrors publiquen discs.
I musicalment hem estat sorpresos per ‘L’amant malalta’ dels Manel, pels dos nous senzills dels Imagine Dragons, la versió ballable del ‘Cul’ d’Oques Grasses amb Lo Puto Cat, pel bon ritme de Saint Motel amb ‘Feel good’, per nous impactes de Núria Graham i Joana Serrat, per la col·laboració entre Guillem Roma i Sílvia Pérez Cruz, la nova proposta de Marialluïsa, Tom Odell, Khalid, LunchMoney Lewis amb Meghan Trainor, LP, Gwen Stefani, La Casa Azul, Paul McCartney amb Dominic Fike, KSI amb Youngblud, Morat, Carles Caselles o Vienna.

- Publicitat -