Foto: Allan Hernandez

Núria López obre una nova pàgina musical a la seva carrera amb l’estrena de ‘Balades’ una nova proposta per aquesta primavera. La cançó ha estat creada al costat d’en Roger Argemí.

Una cançó pop amb influències del pop americà i espanyol. La producció musical és moderna i busca potenciar la musicalitat del tema, fent-la una cançó ballable, moguda i fresca.

Es tracta d’una cançó alegre, positiva i sense pretensions, que parla sobre celebrar la vida i deixar enrere un amor no correspost. Es situa en un “copeo” amb amics i en un mood de festa desenfadat, amb ganes de passar-ho bé i desconnectar. S’hi barreja un toc distès, i dins aquesta eufòria s’expressa la intenció de deixar aquest amor passat, emfatitzant que no li dedicarà ni una balada més. Passant pàgina.

- Publicitat -