“Girem-ho tot” és el nou single de la Núria López. Una cançó pop-dance amb influències musicals del pop anglosaxó i americà. La producció musical té influències dance i EDM que busca un so modern. Renovant el panorama musical català, adapta la sonoritat mainstream de nivell internacional al català. Tracta sobre l’empoderament i la revolució com a artista global des d’una perspectiva divertida i informal.

És una cançó ballable que té la finalitat de mostrar aquesta part més divertida, que reivindica des de la sensualitat i el bon rotllo aquestes ganes de menjar-se el món com a artista global. Proposant al panorama musical català un tipus de sonoritat moderna i dance poc explotada, expressa les ganes d’aportar música nova mostrant-se tal com és com a persona i artista. La intenció és clara, “arribar al cim”.

Composta per Núria López, Roger Argemí, Uri Plana i Albert Solà i produïda
per Roger Argemí, Uri Plana i Albert Solà.

- Publicitat -

El videoclip ha estat creat i dirigit per Núria López i el treball d’en Pol Roselló, ballarí, actor i cantant de teatre musical. En ell s’intenta transmetre aquestes ganes de menjar-me el món com a artista des del divertiment i l’alegria.