Núria López, finalista del popular talent musical de TV3 “Eufòria”, ens presenta una cançó molt especial per aquestes dates que s’acosten. ‘Al teu costat’ on destaquen les guitarres acústiques que ens porten cap a un so que ens recorda al millor country melòdic americà.

La força vocal de la Núria la dimensiona fins convertir-la en un èpic himne nadalenc. La cançó recupera aquell esperit del Nadal que desgraciadament hem vist trencat aquests últims anys…

Una cançó optimista que ens farà rebre els Nadals amb la il·lusió de ajuntar-nos tots de nou i sentir-nos més “al costat” dels que estimem.

- Publicitat -

Amb la lletra i música de David Ros i producció d’Albert Solà, Uri Plana i Roger Argemí, la Núria López no podia tenir millor companys de viatge per aquesta estrena musical. Pel 2023 prepara noves cançons i gira de concerts.