No Tenim Pressa és una cançó Pop amb influències R&B i Hip-Hop. La producció musical busca un so modern i íntim que pugui reflectir el missatge i l’atmosfera de la cançó. Es busca un sonoritat internacional i mainstream.

La cançó parla de totes les sensacions i emocions que provoca estar al costat de la persona que més estimes. El moment en el que els dos es desperten, un al costat de l’altre, i tenen tot el temps del món per estar junts i gaudir d’aquest amor. I és en aquest moment d’intimitat on floreixen tots aquests sentiments i les reflexions d’amor que es mencionen. És un cant al clímax de l’amor més profund.

A nivell de composició està pensat perquè pugui transmetre tot el que el missatge pretén. La cançó comença amb la tornada més pausada, entrant en aquesta calma i plenitud, i acaba amb un outro de la tornada xiulada.

- Publicitat -

Composada per Núria López, Roger Argemí, Uri Plana i Albert Solà i produïda per Roger Argemí, Uri Plana i Albert Solà.

El videoclip, ha estat creat i dirigit per Núria López i Guillem Roma. El clip podem veure com tota la història és narrada i explicada des d’un llit, l’espai a on neixen totes aquestes reflexions. Paral·lelament, es veuen diverses parelles gaudint de petits moments únics entre ells, realitzant aquelles activitats que en ells són essencials.