‘Ja No Hi Ets’ és una velada pop, potent, amb influències del pop americà. Consta d’una producció musical moderna, i busca que el so de la veu sigui el més natural possible mantenint la potencial musical i vocal. Tot i sé una velada, la cançó té una evolució musical i intencional que creix, fent cada cop tingui més força.

Tracta sobre una relació amorosa que s’ha acabat, sobre el desgast de lluitar quan una relació està morta. Notes com a poc a poc tot es va refredant, i la persona que està al teu costat cada cop està més distant. En aquest discurs d’adonar-se que s’ha acabat, tot i el dolor que provoca, decideix ser ella la que acaba amb “aquesta farsa” perquè no es conforma amb el fet d’estar amb una persona que està absent. Transmet la fredor i la soledat que pots arribar a sentir tot i estar amb una persona…

La cançó té una intenció d’empoderament davant de la situació. No només explica tot el que sent davant la situació sentimental, si no que no es conforma i decideix deixar-ho: “No vull ser l’actriu d’aquesta farsa. N’hi ha d’altres que accepten fer de comparsa. Però jo no”.

- Publicitat -

El videoclip de la cançó ha sigut creat i dirigit per ella mateixa, amb la
col·laboració de la seva família i l’amic Jordi Massegur. La gravació i post producció és a càrrec de Leeksonfilms.