“Sempre ets aquí” és una velada pop amb influències del pop americà i espanyol. La producció musical és moderna i busca donar més protagonisme a la veu i no tant a la producció instrumental per així prioritzar la història, creant una base instrumental de suport. També es busca que el so vocal sigui natural i el màxim fidel als artistes.

La cançó parla sobre l’amistat, i està basada una situació real que l’artista va viure amb una seva amiga. És una conversa entre dues persones que parlen després d’una discussió i diuen tot el que pensen l’un de l’altre un cop han reflexionar sobre aquesta. Bàsicament és una conversa on es demanen perdó. En ella, i a través de les reflexions de ambdues parts, podem veure com les relacions d’amistat, i de qualsevol tipus, no són mai perfectes i sempre passen per punts i moments diferents. No obstant això i la situació viscuda, a través d’aquesta amistat han après moltes coses i es donen les gràcies per ser realment una bona amiga.

“Sempre ets aquí” és un duet format per l’artista Núria López i el seu company d’Eufòria Pedro Da Costa, amb qui va tenir una molt bona amistat durant el concurs i que encara avui dia es manté igual de bonica. Composta per Núria López amb el suport de Roger Argemí, i produïda per Uri Plana i Roger Argemí.

- Publicitat -