Setmana curiosa de llançaments, entre ells una edició 40 anys del “Thriller” de Michael Jackson, o una edició deluxe del “The Miracle” de Queen. També trobem un EP de The Wombats o un nou disc dels canadencs Nickelback.

Així mateix també tenim discs de Alan Walker, Dermot Kennedy, Neil Young, Tokio Hotel o Disturbed.

A casa nostra arriben les “Bales perdudes” dels Arc de Triomf.

- Publicitat -
Entre les novetats musicals de la setmana trobem a The Tyets, Iglú, Joan Rovira, Guillem Roma, Henrio, Habla de mí en presente, Bizarrap, Pharrell Williams, Nicky Youre, Nicki Minaj, Sam Smith i molts més! Totes elles les podreu trobar a la nostra llista de Spotify. També podem gaudir de l’estrena del vídeo de ‘Carícies’ de l’Èric Vinaixa, des del disc La més bonica història., o el de la P.A.W.N. Gang ‘Inusenta’.