Després de viatjar als paradisos tropicals Guillem Roma agafa un camí de tornada cap als boscos que l’han vist créixer amb una cançó honesta i plena de màgia que esdevé un far per saber d’on venim i cap on volem anar.

El nou senzill és un cant a cuidar el que som, el que tenim, una manera d’estimar el món que ens envolta i la terra que ens acull, però també una abraçada a les persones que ens acompanyen. Guillem Roma converteix allò quotidià en extraordinari a través d’una música que emociona y que embolica de manera honesta la profunditat dels missatges i les reflexions que comparteix.

Aquesta nova cançó és el primer avançament d’un nou àlbum que veurà la llum a principis de l’any que ve i que en Guillem Roma esta gravant amb la producció de Didak Fernandez i Adri González, Panxii Badii a les mescles, i músics com la seva germana Marta Roma, Jordi Bastida, Miquel Sospedra entre altres! El nou single és l’inici de una nova etapa per el músic osonenc que comença treballar també amb el management de “As de guia”.

- Publicitat -

El nou senzill, editat per U98 Music, arriba acompanyat amb un videoclip extraordinari dirigit pel mateix Guillem Roma, amb l’actriu i cantant Júlia Bonjoch com a protagonista i en el que apareixen amics i família de l’artista. El video ressalta la poètica mística de la cançó amb imatges ens endinsen als boscos verds, amb les persones que hi habiten, i que conviden a retrobar la magia de sentir la vida!