La llegendària banda britànica Queen ha publicat aquest dijous un nou tema titulat ‘Face It Alone’, en el que podem trobar la participació del seu cantant Freddie Mercury, una de les veus més icòniques de la història del rock, mort des de 1992.

La cançó ha sigut recuperada degut a l’esforç de Roger Taylor i Brian May, els dos components de Queen que segueixen en actiu. Han pogut reconstruir aquest tema, originat el 1989 en les sessions d’enregistrament de l’àlbum “The Miracle”, tot i que finalment no va ser-hi inclòs.

A més a més, la banda ha anunciat que el pròxim 18 de novembre, publicaran una versió ampliada de l’àlbum, en el que hi podrem trobar versions úniques i ampliades d’algunes cançons, versions instrumentals i més temes inèdits, tota una joia de col·leccionista.

- Publicitat -