Henrio presenta ‘Wandering Nostalgia’, el primer senzill del seu disc de debut que veurà la llum al gener. Una cançó sorgida d’un estat intermitent de nostàlgia en el que no pots escapar dels records, dels llocs que has deixat enrere i de les persones que trobes a faltar. Una oda a la nostàlgia en sí, per les bones i les males conseqüències de la seva intrusió en el teu dia a dia. Una reflexió molt personal de l’artista, que va viure uns anys d’exploració personal i musical a Liverpool, Anglaterra.

Al videoclip que acompanya la cançó, dirigit pel director i cineasta Isaac Fluxà, Henrio emfatitza la melancolia de temps pretèrits que l’ha acompanyat en els últims mesos, però des d’una perspectiva lluminosa i una estètica que juga amb la simplicitat i l’originalitat del collage i l’animació digital.

El passat mes de maig va entregar ‘Help Me Understand’, un EP de quatre temes que ja anticipava l’estat emocional actual de l’artista, i a l’octubre tancava la seva aplaudida participació en la gira del disc ‘Perifèria’ de Clara Peya amb un memorable ‘sold out’ a la Sala Apolo.

- Publicitat -

CICLE VIDA RECORDS & FRIENDS 2023

Presentem els primers noms del cicle Vida Records & Friends 2023, on els artistes del segell i oficina de managament presentaran les seves novetats: discos de debut en els casos de Henrio, Ven’nus (amb Halley Records) i Socunbohemio, i l’esperat nou senzill de BOYE després de la bona acollida de ‘VENI VIDI VICI’. En les properes setmanes s’anunciaran les artistes convidades. Les entrades ja estan a la venda a través de Ticketmaster.