Foto: Lluís Tudela

HENRIO és el nom artístic del cantautor i productor Enric Verdaguer que, després de viure quatre anys a Liverpool i ser la veu de l’última gira de la pianista Clara Peya, inicia projecte propi sota aquesta nova identitat. El passat mes de maig Henrio llança un primer EP titulat ‘Help Me Understand’ i avui ens complau compartir el seu disc ‘Somewhere Sometimes’.

Aquest disc en anglès i català sorgeix a partir d’un bitllet de tornada al país d’origen, Catalunya. Recular el camí fet durant quatre anys d’exploració personal, reprendre lligams que havien quedat suspesos per la distància, i remuntar una vida que havia deixat enrere. Un disc creat per explicar el que es viu en aquest espai de transició estrany, inundat per una nostàlgia deambulant, i d’observar que algunes coses canvien però d’altres no tant.

La presentació tindrà lloc el 16 de febrer a l’Antiga Fàbrica d’Estrella Damm, on també actuaran Maria Jaume.

- Publicitat -