Henrio presenta ‘Inside and Out’, la segona cançó amb la qual anticipa el seu disc de debut previst al gener. Una cançó que parla de la vulnerabilitat de sentir-se buit per dins i per fora. Aquella estranya sensació que de vegades ens embarga que res funciona correctament a les nostres vides, incapaces de detectar l’arrel del problema i deixant-nos portar pel corrent. Moments que ens porten a reflexionar, agafar impuls i obrir noves portes.

Henrio va publicar el 2015 el seu primer disc ‘Moonstruck’ (Música Global/Sony Music) com a Enric Verdaguer, girant per escenaris i festivals de Catalunya (Músiques Sensibles, Cap-Roig, Festival de Pedralbes, Fòrum d’Empúries, etc.) i també per Espanya amb el suport de Girando por Salas. Ja com a Henrio, publica tres senzills autoeditats entre el 2020 i el 2021: ‘Monglow (I Could Love You)’, ‘Together’ i ‘Who Am I’. El passat mes de maig va entregar ‘Help Me Understand’, un EP de quatre temes que ja anticipava l’estat emocional actual de l’artista, i a l’octubre tancava la seva aplaudida participació en la gira del disc ‘Perifèria’ de Clara Peya amb un memorable ‘sold out’ a la Sala Apolo.

- Publicitat -