Henrio, el projecte de l’igualadí Enric Verdaguer, presenta ‘Help Me Understand’, un EP escrit durant la pandèmia i enregistrat i autoproduït entre els Pirineus i Londres. Un treball gestat durant un temps d’introspecció que l’artista va viure durant el procés creatiu, impregnat per la solitud i l’aïllament i que va arrencar sense cap pretensió per acabar donant forma a noves cançons de manera quasi accidental, com passen les millors coses, les que tenen un component màgic i un batec emocional.

Quatre vinyetes musicals impregnades de melanconia que, des d’una mirada reflexiva i valenta, es pregunten sobre qüestions com el mite de l’amor romàntic, la maduresa i el pas del temps, o les injustícies socials. Musicalment les cançons responen al minimalisme i l’essència dels instruments acústics com la guitarra i el piano, fugint dels artificis sonors i presentant un so càlid i orgànic.

A l’espera del seu disc de debut previst per inicis del 2023 i al marge de l’EP que ens ocupa, Henrio compta amb tres senzills autoeditats entre el 2020 i el 2021: ‘Monglow (I Could Love You)’, ‘Together’ i ‘Who am I’. A més, l’Enric ha destacat recentment com a cantant de la banda de Clara Peya en l’espectacle de ‘Perifèria’ i com a teclista del grup Pantaleó.

- Publicitat -

S’han programat un parell de concerts de presentació, els dies 31 de maig i 1 de juny. El primer d’ells a l’Antiga Fàbrica de Barcelona, mentre que el segon serà al Vida Festival.