Lliure i forta és el primer single avançament del nou disc de Joan Rovira que veurà la llum a la primavera del 2023. Com ell mateix diu: “És una cançó dedicada a les dones de la meva vida”. Cançó que ens transmet força i vitalitat i que porta com a missatge central l’empoderament de la dona.

El videoclip està enregistrat a la platja del Trabucador del Delta de l’Ebre amb imatges de noies muntant a cavall. El vídeo comença amb una sola noia que comença a córrer amb el cavall, buscant i seguint el seu camí personal. El moment més emotiu és quan la protagonista es troba amb un grup de dones que també viatgen amb els seus cavalls. Aquestes l’acullen i comencen a galopar totes juntes. Hi ha un simbolisme fort d’acceptació i fraternitat. Cadascuna d’aquestes noies, al seu dia, també va fer un camí solitari fins a trobar el grup.

- Publicitat -