“Mi lugar en ti” és un nou avançament del disc de Joan Rovira que veurà la llum aquesta primavera. Aquest cop, l’artista ebrenc compta amb la col·laboració de la seva germana Carol Rovira, actriu reconeguda i que actualment forma part del jurat al programa Eufòria de TV3.

La cançó és un mig temps amb un aire folk, molt fresc, que explica com algú que estimes pot esdevenir el teu lloc preferit. Ens mou l’amor i trobar algú a qui estimar i compartir és com trobar la teva pròpia casa. Com diu la cançó: “Tu eres mi hogar, aquel lugar, donde se para el tiempo. La casa que me acojerá, si algun día me pierdo. Aquel rincón, donde cuidar, lo bueno que hay en mi. Quizás es que al inal encuentro mi lugar en ti”.

És un tema autoproduït i gravat a casa pel mateix Joan Rovira com la resta del seu nou disc. En aquesta ocasió, s’ha decidit cantar en castellà a petició dels molts de seguidors i seguidores de la Carol, sobretot per Sud Amèrica.

- Publicitat -

El videoclip està gravat al Delta de l’Ebre, a la caseta de l’arrosà de la família dels pares dels Rovira. Un lloc entranyable i familiar on els dos germans elaboren una paella mentre canten, ballen i recorden la infancia a través d’antigues fotografies.