‘Dies millors’ és el primer avançament del tercer treball discogràfic de Joan Rovira. Una cançó de motivacional amb una sonoritat indie-pop molt actual: un cant a l’esperança amb una tornada que té la força d’un himne.

La instrumentació, el ritme i el missatge de la lletra ens convida a mirar i a caminar cap endavant, amb la convicció de què vindran “dies millors”. Aquell noi del Baix Ebre que va guanyar l'”artista revelació” dels premis Enderrock 2016, es consolida en el panorama musical català presentant un disc optimista per combatre “aquests temps” amb el seu característic accent a riu i a mar.

“Dies Millors” (Satélite K, 2019) sortirà a la venda el 12 d’abril i s’estrenarà abans, el 5 d’abril, al Festival Strenes de Girona. La cançó s’ha publicat amb un Lyric Video amb il·lustracions d’Ignasi Blanch.

- Publicitat -