Els Iglú acaben de presentar ‘El que es perd es queda per sempre‘ una nova proposta que formarà part d’un disc que publicaran la primavera del 2023.

Aquesta és la primera cançó en un temps d’Iglú, que s’ha pres l’espai per poder trobar noves sensacions. Marca un abans i un després al nivell i la línia a seguir del grup.

Combinen l’indie i el rock amb una producció moderna que com sempre, deixa llampades marca de la casa Iglú. Autotune, hihats electrònics i un baix sub potent. Hi ha una base instrumental molt fàcil de reconèixer amb melodies enganxoses i acompanyada d’algunes joies sonores que revesteixen la cançó.

- Publicitat -

La lletra parla sobre la resiliència i sobre la perseverança davant de l’adversitat. “El que és perd és queda sempre” és un cant que apel·la a l’optimisme davant de la desgràcia i la pèrdua d’allò que més volem. El sacrifici no és en va, per posar-ho d’alguna manera.

La banda oferirà un live show el proper dimecres 23, al ImagineCafe de Barcelona. Entrades gratuïtes a DICE.