Aquesta primera setmana de llançaments de maig arriba molt carregada de novetats internacionals. Des de “WE” dels Arcade Fire, passant pel disc gairebé sorpresa de Bad Bunny o el retorn dels canadencs Simple Plan. També Jack Harlow presenta material amb un bon grapat de col·laboracions, així com Sigrid, Ella Mai, !!! (Chk Chk Chk), Emeli Sandé, Sharon Van Etten, Anna Calvi, Sheryl Crow, The Feeling, Bryan Ferry, Belle & Sebastian o Soft Cell.

A casa nostra la setmana ens deixa el debut de Julen o d’Els Amics de Manel, el nou disc de Marc Parrot, Salvatge Cor o Paula Grande.
- Publicitat -

Com sempre també us deixem amb la nostra llista de novetats d’Spotify que actualitzem cada divendres!

Aquesta setmana amb noves produccions de: Yungblud amb Willow, Robin Schulz amb David Guetta, DNCE, Madonna, Doja Cat, Carly Rae Jepsen, Jonas Blue, Tove Lo o Lady Gaga. A casa nostra han tret senzill Alicia Rey, Flora, Setembre, Maria Jaume o Germà Negre.