El grup Setembre és un vehicle al servei de la cançó, a vegades circulant per un camí de corbes a tocar del bosc i a vegades per una autopista sense límit de velocitat. Un espai on conviuen en total harmonia guitarres acústiques acompanyades del Ferran Gil i amb la veu també del Joanjo Rubio, el Jordi Alba a la bateria i a la percussió, el Joan P. Puigdomènech al baix i el Jordi Revilla s’encarrega de donar-li vida a la música a través de sintetitzadors, teclats i piano.

Després de diversos àlbums i del single que els va portar a les principals emissores i mitjans del país, ‘Julieta’, ara publiquen ‘Sota la Cendra’, un tema que es mou a cavall entre la cançó protesta i el rock, un cant a la llibertat veritable, tossuda, la que és impossible de prendre. Crònica de cada vegada que alguns han preferit vèncer a convèncer i amb el temps, s’ha fet manifest que aquestes són les més estèrils de les victòries. Tan estèrils que, al final, són derrotes. Com bé deia Martí i Pol, “la remor persisteix” en aquest senzill.

- Publicitat -