Setembre és un vehicle al servei de la cançó, a vegades circulant per un camí de corbes a tocar del bosc i a vegades per una autopista sense límit de velocitat. Un espai on conviuen en total harmonia guitarres acústiques acompanyades del Ferran Gil i amb la veu també del Joanjo Rubio, el Jordi Alba a la bateria i a la percussió, el Joan P. Puigdomènech al baix i el Jordi Revilla s’encarrega de donar-li vida a la música a través de sintetitzadors, teclats i piano.

Després de diversos àlbums i de singles que els han portat a les principals emissores i mitjans del país com ‘Julieta’, ara publiquen ‘Fràgil’. Una reflexió sobre la mirada curta de l’espècie humana. Enmig d’una tempesta de símptomes -cada vegada més extrems- de la malaltia que pateix el nostre planeta, els humans capitalistes segueixen cecs i sords barallant-se entre ells per les engrunes del plat, sense voler veure que el plat és a punt de trencar-se. Una metamorfosi que sembla que s’està apropant a la solució, però… hi serem a temps?

Amb un ambient intimista a l’inici per després desembocar en una explosió sonora, ‘Fràgil’ representa la continuació del camí que Setembre va començar amb el senzill ‘Quan encara no sorties als meus plans’, juntament amb ‘Sota la cendra’, la última entrega d’una trilogia que marca el camí pels pròxims llançaments del grup.

- Publicitat -