Setembre és un espai on conviuen en total harmonia guitarres acústiques acompanyades del Ferran Gil amb la veu del Joanjo Rubio, el Jordi Alba a la bateria i a la percussió, el Joan P. Puigdomènech al baix i el Jordi Revilla s’encarrega de donar-li vida a la música a través de sintetitzadors, teclats i piano.

Ara arriba ‘Quan encara no sorties als meus plans’, el primer single del grup en aquesta nova etapa que parla de la joventut i la nostàlgia que després se sent quan passen els anys i mires enrere. Quan tornes a explorar i a recordar tots aquells moments que sempre quedaran a la memòria. Setembre torna amb més música i ho fa experimentant amb un vessant més vintage que, sens dubte, et transporta a aquella època, als 20 anys dels cantants, recordant el rock del moment acompanyat de sintetitzadors que obliguen a fer que el tema es converteixi en tot un èxit.

- Publicitat -